Over mij

julietteAls klein meisje sleepte ik vaak met alle meubels door de kamer. Mijn bed mocht niet langer dan een maand  het zelfde staan. Alles moest anders! Wanneer mijn moeder mij vertelde dat ik mijn kamer op moest ruimen, kon ik daar wel uren zitten. Boeken in een andere volgorde. Mijn kaptafeltje op een andere plek. Ja, ik hield van verandering.

Deze tic, om het zo maar even te noemen, kwam niet uit mij zelf. Met een moeder die elke week wel weer iets nieuws in huis had en overal vtwonen en andere woon gerelateerde magazines had liggen, was het ook wel te voorzien dat ik haar gedrag ging kopiëren. Het is dan ook een verademing voor mij dat we zo vaak zijn verhuisd. Omdat ik elke keer weer een nieuwe slaapkamer kreeg, moest er perse ook nieuw spul in. We zijn dan ook vaak op en neer Groningen gereisd om bezoekjes te brengen aan de IKEA.

Ook nu, nu ik ben gaan samenwonen kan ik mijn verslaving niet loslaten. Om eerlijk te zijn, het is alleen maar erger geworden. In alles zie ik nu iets leuks en ik baal dat ik niet een groter huis heb, zodat ik meer spulletjes kwijt kan. Misschien is het ook maar beter zo, omdat het nu nog wat te beperken valt.

Maar voor al die leuke ideetjes die ik niet in mijn eigen huis kan toe passen, moest ik toch ergens kwijt. Vandaar deze blog!

Krijg je niet genoeg van Woonfijn? Laat me je ook inspireren op:

Twitter, Instagram, Facebook en Pinterest

Logo door Willemijn Rog

blogger

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s