Budget wonen

Budgetvondst: cactus om je nek 

Ik ben dol op cactussen. Hele grote vetplanten in de tuin of kleine stekels in een schattig potje op de vensterbank, het liefst vul ik mijn hele huis met deze plant. Voor degenen die nog een tikje gekker zijn op cactussen dan ik ben (ja, alsof dat mogelijk is) heb ik leuk nieuws. Je kunt nu ook een cactus om je nek dragen. 


De webshop wearitminiplants verkoopt verschillende soorten cactussen in een kleine stolp die je aan een ketting of aan je sleutelbos kunt hangen. De cactus is echt, dus je zult hem ook water moeten geven. Ben je nu bang dat je helemaal niet weet hoe je zo’n mini het best kunt verzorgen? Niet zijn, de plantjes komen met een speciale informatie kaart waarop precies staat hoeveel water en zon zo’n kleintje nodig heeft.


De kettingen kosten rond de acht euro, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s