Show me your pottery

Show me your pottery – Pretty in Pink

Hoera, de zon laat zich zo nu en dan weer even zien! De bloemen beginnen met bloemen en ik kan intens genieten als ik de ramen open zet en ik de vogels kan horen tsjirpen. Nu de lente weer terug is begint ook mijn liefde voor pastel weer op te borrelen. Ik geef toe, toen pastel een aantal jaar geleden zijn intrede deed was ik nog niet helemaal overtuigd. Maar ik ben (net als heel veel andere mensen) gevallen voor deze trend en blij dat hij ook dit jaar nog lekker aanwezig is.

Vandaag deel ik met jullie poeder roze servies.


Bronnen (v.l.n.r.): Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5, foto 6, foto 7 en foto 8

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s