Binnenkijker/Uncategorized

Binnenkijker – Deens studentenhuis

Dit appartement in Aalborg (Denemarken) wordt bewoond door studente Julie en haar vriend. Tijdens haar stage bij een Deens interieur magazine heeft zij duidelijk wat geleerd, want haar huis ziet er prachtig uit. De oppervlakte van het appartement mag dan niet heel groot zijn, maar de witte basis doet het al een stuk ruimer ogen. Favoriet zijn zeker de planten die je in elke hoek van de kamer wel kunt terugvinden.

aHR0cCUzQSUyRiUyRjIuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLVNmSXFZWnpQZTJJJTJGVlFnSmhDVjBVTUklMkZBQUFBQUFBQW5XNCUyRlhPZ3BfeUxvYzJNJTJGczE2MDAlMkZCaWxsZWRlJTJCMS5qcGc=aHR0cCUzQSUyRiUyRjEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLTVSWGRqSy10U0owJTJGVlFnSm5pZlZjdUklMkZBQUFBQUFBQW5YdyUyRnBYbGR1dThRUk9vJTJGczE2MDAlMkZCaWxsZWRlZSUyQjQuanBnaHR0cCUzQSUyRiUyRjMuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLXBRM21fbWJQRHJZJTJGVlFnSmxScFFfMUklMkZBQUFBQUFBQW5YUSUyRlFfVkp1ODdGaFFZJTJGczE2MDAlMkZCaWxsZWRlJTJCNi5qcGc=aHR0cCUzQSUyRiUyRjQuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLVhJcmJZWThvaFRrJTJGVlFnSml6ZGQxTkklMkZBQUFBQUFBQW5YSSUyRk1yaXhfRFBDMnpJJTJGczE2MDAlMkZCaWxsZWRlJTJCMy5qcGc=aHR0cCUzQSUyRiUyRjIuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLUdTR3poMDZMNC1FJTJGVlFnSm1NNFI2V0klMkZBQUFBQUFBQW5YYyUyRnpxTGFieTdFWDd3JTJGczE2MDAlMkZCaWxsZWRlZSUyQjIuanBnaHR0cCUzQSUyRiUyRjQuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLWtDTVhrdk9HLUNBJTJGVlFnSmxkbFU1VEklMkZBQUFBQUFBQW5YVSUyRm9ZM0lPRFVSQmdjJTJGczE2MDAlMkZCaWxsZWRlJTJCNS5qcGc=

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s