10x/Uncategorized

10x mooie kinderkamers

Het lijkt nog niet zo heel lang geleden dat ik mijn eigen kindertijd vaarwel zei. Maar ondertussen is het al zo’n tien jaar geleden dat ik mijn Barbies inruilde voor make-up en van Jetix naar TMF schakelde. En hoewel ik er nog absoluut niet aan toe ben om zelf van die kleine wezentjes op te voeden, vind ik het wel super leuk om een kijkje te nemen in al die prachtige kinderkamers hier op het internet.

 

Bronnen (v.l.n.r): Foto 1, foto 2foto 3foto 4foto 5foto 6foto 7foto 8foto 9 en foto 10

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s