Binnenkijker/Uncategorized

Binnenkijker – Studio vol groene tinten

Deze studio uit 1920 staat in Frederiksberg, Kopenhagen. Dat groen de lievelingskleur is van bewoonster Josephine is al snel duidelijk. De kleur is in elk hoekje wel present. Mijn favoriet, het grote raampartij in de woonkamer die een zee van licht doorlaat. 02_lys_stue03_Spisestue04_Ateliervindue05_Trapper13_Braendeovn07_Huset_med_smukke_ateliervindue12_inspiration

Bron

Advertenties

2 thoughts on “Binnenkijker – Studio vol groene tinten

  1. Ik vind het erg mooi, maar in mijn eigen huis zou ik het niet zo doen. Mijn smaak komt qua minimalisme overeen, maar ik vind het veel leuker als het allemaal wat bonter is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s