Inspiratieboost/Uncategorized

Inspiratieboost #10

Goedemorgen iedereen! Ik hoop dat jullie allemaal een leuke dag in het vooruitzicht hebben. Vandaag deel ik weer een aantal van mijn favoriete interieurplaatjes op het moment met jullie. Daarnaast heb ik ook nog eens super leuk nieuws op persoonlijk gebied. Ik ga verhuizen! Eindelijk gaat het dan gebeuren, op het moment dat ik het juist even allemaal uit mijn hoofd had gezet en me eigenlijk alleen maar wilde gaan focussen op mijn schoolwerk en Woonfijn.com. Maar hé, een gegeven woning kijk ik absoluut niet in de bek. En zeker niet als het er ook eentje is met ruimte voor een inloopkast! Een wens die ik al een tijdje in mijn hoofd had.

Inspiratieboost

Inspiratieboost


Inspiratieboost
 Inspiratieboost

Inspiratieboost

Inspiratieboost
Inspiratieboost

Inspiratieboost

Inspiratieboost

Hebben jullie nog leuke plannen dit weekend? Vertel het me in de reacties hier beneden.

 

Bronnen: Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5, foto 6, foto 7, foto 8 en foto 9

Advertenties

One thought on “Inspiratieboost #10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s