Wishlist

Wishlist zomer 2015

De zomer is officieel al een tijdje bezig, maar het is pas na de hitte van deze en vorige week dat ik het ook echt geloof. En terwijl ik lekker lag te zonnen in de tuin kon ik goed nadenken over wat ik eigenlijk nog mis in mijn interieur. Het resultaat een kleine, maar mooie, lijst. Wat ontbreekt er nog in jouw interieur?

wishlist

Deze spiegeltjes spreken mij altijd aan als ik door de Ikea loop, maar ik kon me hiervoor nooit goed inbeelden hoe ik ze mooi zou kunnen ophangen. Toen ik deze foto zag op één van mijn favoriete blogs, was ik verkocht. In het huis waar we nu wonen werkt deze opzet helaas niet, maar hopelijk kan ik dit idee uitwerken in het volgende huis.

wishlist

Ik wil al heel erg lang een hangstoel in huis, maar sinds ik deze ben tegengekomen in een woonwinkel in Groningen kan ik aan niets anders denken. Helaas hangt er wel een prijskaartje aan, dus dat wordt sparen.

wishlist

Dit item staat niet heel lang meer op de wishlist, want volgende week haal ik hem op. We hadden hiervoor altijd een ontbijtbar, omdat dit in onze woning ruimer oogt, maar zaten er eigenlijk nooit, voornamelijk omdat we veel rugpijn kregen van de barstoelen. Nu hebben we de set eindelijk weggedaan en is het tijd voor een fatsoenlijke eettafel.

Wishlist

Ik zou graag een draadstoel willen hebben. Ik vind het zo’n tijdloos item dat in bijna elk huis wel zou staan. Leuk voor aan mijn nieuwe eettafel.

 

Bron: Foto 1, foto 2, foto 3 en foto 4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s