Uncategorized

Alive and kicking

Ik weet dat het een tijdje gelden is sinds er een nieuwe blogpost online is gekomen. Daarvoor wil ik mijn excuses aanbieden. Daarnaast wil ik alle nieuwe leden heel erg bedanken voor het aanmelden, het is super om te zien dat er mensen interesse tonen in de dingen waarover ik schrijf. 

De reden waarom ik een tijdje niets heb gepost is het feit dat ik druk bezig ben met mijn eindexamen en best wel zenuwachtig ben voor de uitslagen, hierdoor ben ik minder gefocust dan gewoonlijk. Ook ben ik sinds het schrijven van het artikel “100 dagen challenge” op een interessant onderwerp gestuit. Namelijk minimalisme. Ik heb wat research naar dit onderwerp gedaan en dat heeft flink wat tijd in beslag genomen. Maar ik zie dat het positieve effecten op mij heeft en kan dit voorlopig nog niet loslaten.

Enfin, daar gaat het nu niet om. Ik schrijf deze post nu omdat ik jullie allemaal gerust wil stellen. Woonfijn mag dan de afgelopen maand online wat stil zijn geweest, maar offline ben ik nog steeds bezig. Ik ben wat toffe ideeën aan het uitwerken en toekomstige blogpost wat meer vorm aan het geven.  Hopelijk kunnen jullie nog heel even jullie geduld bewaren, ik beloof je dat het het waard is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s