Budget wonen

Budgetvondst; Sleutelhaak

Ik graai verwoed door mijn tas. Waar zijn ze? Ik weet zeker dat ik ze hier gisteren in heb gestopt. Ik kijk naar de klok, kwart voor negen, ik moet nu echt gaan. Nog maar een keer door die tas graaien, zonder succes. Ik zucht, dan maar met de bus. Ik pak mijn jas van de kapstok. Ik hoor iets rammelen. Ik voel in mijn zak en “Ja, hoor” daar zitten ze dan, mijn sleutels.

Herken jij je in bovenstaande situatie? Dan is dit super leuke sleutelhaakje vast iets voor jou. Naast sleutels houdt hij ook je post, zodat al die folders en rekeningen keurig bij elkaar blijven. Er zijn vier haakjes dus plaats genoeg voor al die sleutelbossen.

SleutelhaakSleutelhaak

Bron foto

Advertenties

One thought on “Budgetvondst; Sleutelhaak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s