Show me your pottery

Show me your pottery

In de nieuwe rubriek show me your pottery, deel ik met jullie een nieuwe passie. Namelijk het staren naar prachtige foto’s van servies en dingen die daar mee te maken hebben. Iets minder dan een jaar geleden schreef ik al eens over kasten om je servies in te bewaren, maar vandaag laat ik jullie een verzameling van prachtig keramiek zien.

Pottery

Pottery

Pottery

Pottery

Pottery

Pottery

Pottery

Pottery
Bronnen: Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5, foto 6, foto 7 en foto 8

Advertenties

One thought on “Show me your pottery

  1. Pingback: Show me your pottery; bestek |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s