Wishlist

Wishlist december

Daar zijn we dan, de laatste wishlist van het jaar. En om eerlijk te zijn, misschien ook wel de laatste maandelijkse wishlist die ik maak. De afgelopen maanden is het steeds vaker een struggle om deze lijstjes op te stellen. Ik weet geen nieuwe dingen meer die ik wil aanschaffen. Of dat nu komt omdat ik minder materialistisch ben geworden betwijfel ik, maar ik heb ook andere interesses ontwikkelt en veel dingen die ik nu graag wil aanschaffen hebben soms wat minder te maken met interieur en huisdecoratie. Dit betekent natuurlijk niet dat ik de wishlist helemaal ga schrappen, maar hij zal niet meer maandelijks verschijnen.

December 2014

gang hout neutraal

Wanneer je mijn woning betreedt, loop je gelijk de keuken in. Op zich niet een heel groot probleem, totdat postbodes zonder te kloppen de deur open trekken en jij daar in je pyjama een kopje thee zit te drinken. Daarnaast wek ik soms een ergernis op bij mijn vriend, wanneer ik mijn jas over de stoelen hang en mijn tas op de bank gooi.
Ik wil dan ook heel graag een hal. Een plekje waar ik mijn sleutels neer kan gooien, mijn tas kan dumpen en mijn jas kan ophangen zonder dat het een doorn in mijn oog is. 
hal schoenen opbergen

Dat brengt mij gelijk naar mijn tweede punt. Opbergruimte voor mijn schoenen. Nu weet ik dat mijn schoenencollectie best wel meevalt (we gaan het niet over tassen hebben) maar ik heb wel meer ruimte nodig dan wat ik nu beschikbaar heb. Deze Trones schoenenkast van Ikea is perfect voor in smalle hallen. Ze nemen niet te veel ruimte in, maar je kan er aardig wat schoenen in kwijt. En het mooie is dat je schoenen niet in zicht staan.

Letter met licht

Deze stoere letters met grote pitten erin, kwam ik overal tegen tijdens mijn trip naar Stockholm afgelopen oktober. Mijn moeder en ik wilden graag ééntje mee terug nemen naar Nederland, maar helaas zouden de letters niet in onze kleine koffers passen. Zeker niet na alle aankopen die we al hadden gedaan.

Bronnen foto’s: Foto 1, foto 2 en foto 3

Advertenties

One thought on “Wishlist december

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s