Budget wonen

5 Sinterklaas cadeau’s onder 5 euro

Over iets minder dan een week is het zover: pakjesavond. De hoogste tijd om je gedichten te gaan schrijven en je surprises er net zo mooi uit te laten zien zoals jij het in het hoofd had. Mocht je nog niet al je cadeau’s binnen hebben, omdat je dacht dat je wel genoeg tijd zou hebben of omdat je gewoon echt niets weet, dan heb ik hier nog een paar suggesties voor jou.

Ik ben dol op de Hema, dat is geen geheim. Het eerste cadeautje komt dan ook van deze winkelketen.
laders hema

Dit kabeltje is net zo functioneel als witte of zwarte kabels, maar dan een stuk leuker om te zien. En dus een stuk leuker om cadeau te geven. Het is een perfect uniseks cadeau en de kabel komt in verschillende kleuren. Je moet wel even zeker weten wat voor telefoon diegene heeft voor wie je het cadeau koopt. Deze leuke kabel kost €3,00.

(Pssst, mocht je nu net iets meer te besteden hebben dan een vijfje, Hema heeft ook leuke externe opladers voor de mobiel, handig voor die vriendin waarvan altijd de telefoon uitvalt.)

Beton huisje xenos

Op de woonbeurs 2014 kwam ik een leuk object tegen. Namelijk een betonnen huisje met een schoorsteen waarin je een kaars kunt stoppen. Ik meen mij te herinneren dat de kaarsenhouder van House Doctor was, maar ik durf het niet met zekerheid te zeggen. Ik twijfelde in ieder geval om hem mee te nemen, maar mijn moeder raadde mij aan om het bij twijfel niet te doen. Een paar weken later wees zij mij op dit exemplaar van de Xenos. Dit huisje is dan niet van echt beton, het scheelde wel flink in de prijs. De kaarsenhouder was €3,50. De kaars die ik er bij kocht was €0,50.

Kop konijntje h&m

Moet jij cadeautjes uitzoeken voor iemand die binnenkort op zichzelf gaat wonen, of gewoon iemand die dol is op konijntjes? Dan is deze kop van de H&M een leuk idee, misschien kun je hem ook nog vullen met heerlijke pepernoten. De kop is €4,99 dit is exclusief de verzendkosten, maar met de code 2885 komt deze (meestal) te vervallen.

Vergrootglas Hema

Oke, waarschijnlijk heeft niemand dit nodig, maar hij is zo leuk. Gewoon  voor op je bureau, of om Sherlock te spelen. €2,00 bij de Hema.

Zwarte Piet knijpers

Deze leuke Pietjes van naturel hout zijn perfect om volgend jaar alle verlanglijstjes bij elkaar te houden. Te koop bij Dille en Kamille €2,50

Meer inspiratie nodig? Vorig jaar gaf ik ook al tips voor 5 cadeau’s onder de 5 euro

Advertenties

One thought on “5 Sinterklaas cadeau’s onder 5 euro

  1. Pingback: 5x Sinterklaas cadeau’s onder 5 euro |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s