Uncategorized

Een moment geduld a.u.b.

Ik typ. Zachtjes. Stiekem. Eigenlijk zou ik met school bezig moeten zijn, maar ik kan het niet laten. Mijn vingers kriebelen, ik wil bloggen. Al een week zit ik zonder laptop en daarmee de mogelijkheid om Woonfijn te voorzien van nieuwe content. Elke keer als ik achter de computer op school kruip begint het nog meer te kriebelen. Zal ik snel een wishlist online zetten, of weer een nieuwe binnenkijker? Maar ik voel ogen in mijn rug prikken. Strenge docenten die mij in de gaten houden, kijkend of ik wel echt het werk doe wat ik moet doen. Nog heel even geduld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s