DIY

Hang it on the wall

Soms ga ik wel eens door al die foto’s op de filmrol van mijn mobiel en besef me hoe zonde het eigenlijk is dat die foto’s daar alleen maar blijven staan, vergeten en weg wanneer er weer een nieuwe mobiel wordt aangeschaft. Vandaar dat ik laats een hele hoop foto’s heb laten afdrukken met de nieuwe Hema fotoservice #mobileprint. Nu zit ik thuis met een pakketje vol leuke foto’s, maar ja, wat doe je er dan mee? Voor inspiratie heb ik even rondgekeken op Pinterest en kwam al gauw op super leuke ideeën.

Instgram collage

Instgram collage

Instgram collage

Instgram collage

Instgram collage

Instgram collage

Instgram collage

Instgram collage

Instgram collage

Instgram collage

Instgram collage

 

Advertenties

One thought on “Hang it on the wall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s