Binnenkijker

Room details – mijn werkplek

Room details - werkplek

Een tijdje geleden schreef ik over de ideale werkplek. Ik wilde zelf al een tijdje mijn eigen werkplek in huis, een mooi bureau waar ik uren aan kan zitten. Waar ik in alle rust mijn huiswerk kan maken en blogposts kan schrijven. Een paar weken geleden kwamen mijn ouders met deze tekentafel aanzetten. Eerst twijfelde ik nog een beetje. Ik had op deze plek een grote houten kist staan waar ik al mijn boeken in kwijt kon. Opbergruimte is schaars in mijn huisje en als ik de kist naar mijn ouders zou brengen zouden alle boeken mee moeten.

Ik ben blij dat ik toch de keuze heb gemaakt om het bureau aan te nemen. Vooral toen mijn vriend na een vakantie in Frankrijk deze oude typmachine meenam. Hij maakt het geheel net iets meer af.

Room details - werkplek

Room details - werkplek

Room details - werkplek

Het is nog niet helemaal af, maar het is een perfecte plek om  te zitten als je gefocust aan het werk moet. En dat is waar het om draait.

Waar kun jij je het beste concentreren?

Advertenties

One thought on “Room details – mijn werkplek

  1. Pingback: Wishlist oktober |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s