Binnenkijker

Binnenkijker – Pakhuis in Amsterdam

Ik ben extreem nieuwsgierig en dan bedoel ik ook extreem. Ik vind het heerlijk om te kijken wat andere mensen voor badproducten hebben, wat ze met zich meedragen in hun tas, maar vooral hoe hun interieur er uit ziet. Ik probeer het wel te beperken tot woonbladen en het internet, wees gerust. Je hoeft me nog niet voor je deur te verwachten (tenzij je dat graag zou willen, dan kom ik graag je huis bewonderen). Een geweldige manier om mijn nieuwsgierigheid te stillen zijn binnenkijkers. Het leek me dan ook leuk om deze ook met jullie te delen.

Binnenkijker

In de Jordaan, Amsterdam, staat een pakhuis wat is omgetoverd tot gezellig familiehuis. Met hoge ramen die veel licht binnenlaten en een prachtige binnenplaats.

Binnenkijker

Binnenkijker

Binnenkijker

Binnenkijker

Ik schreef eerder over Tipi’s in het interieur

Binnenkijker

Binnenkijker

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s