Wishlist

Wishlist september

De herfst staat voor de deur en dus gaan we al vaker minder snel naar buiten. De drang om lekker op de bank een tijdschrift te lezen met een kop warme Chocomel komt steeds vaker. En omdat we meer tijd binnenshuis doorbrengen willen we ook wel weer wat dingen veranderen. Dingen aan ons interieur toevoegen. Ik in ieder geval wel. Mijn wishlist van deze maand staat weer vol leuke ontdekkingen en, nou ja, wensen.

September 2014

vintage phonevintage phone

Ik ben al een tijdje opzoek naar een vintage telefoon. Ik weet dat ze zo te bestellen zijn via internet, maar where is the fun in that. Ik wil die ene vinden, ergens verstoft in een hoekje van een vergeten kringloopwinkel ergens hier in Nederland.

plusjes deken

Deze plusjes kom ik steeds vaker tegen in sfeerbeelden. Vooral op kussens en dekens vind ik het heel erg leuk staan. Deze staat dan ook zeker weten op mijn wishlist. En wie weet kom ik er eentje tegen tijdens mijn trip naar Stockholm deze oktober.

pokemon

Mijn broer en ik keken vroeger altijd superveel Pokemon. Dus toen ik deze schattige plantjes/planthouders zag voelde ik mij ook een klein beetje nostalgisch. Eén voor mij en één voor mijn broer?

leuk melkkuipje

Ik drink heel veel koffie op een dag. En daarmee ook veel koffiemelk. Dit kannetje is gewoon perfectie en past helemaal thuis in mijn koelkast. Ook superleuk op tafel tijdens verjaardagfeestjes of wanneer je  oma op visite komt. Zeker weten dat het ter sprake komt.

 

Bron: Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4 en foto 5

 

 

Advertenties

3 thoughts on “Wishlist september

  1. Pingback: Aankopen; Woonbeurs, Hay en Lagerhaus |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s