Uncategorized

Pinaholic

Pinterest

Hallo, mijn naam is Julia en ik ben een Pinaholic. Ik geef het toe. Ik zit een groot gedeelte van de dag achter mijn laptop plaatjes te kijken op Pinterest. En mocht ik niet een laptop bij de hand hebben, dan heb ik altijd nog de Pinterest app op mijn telefoon. Dagelijks deel ik vele foto’s. Meestal interieur gerelateerde plaatjes. Verslaafd is een groot woord, maar laten we zeggen dat ik er gewoon voor zorg dat deze vorm van social media niet uitsterft.

In een gastcollege die ik laatst bijwoonde kreeg ik te horen dat 80% van de “Pinners” vrouwelijk is. Nu vroeg ik mij af hoeveel van jullie eigenlijk op Pinterest zitten. Dus mocht je ook een Pinaholic zijn en ben je nog lang niet van plan om af te kicken, volg mij of een van mijn borden dan en dan zal ik zeker terug volgen!

 

Advertenties

One thought on “Pinaholic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s