Uncategorized

Papershop Ikea

Ik ben dol op stationary! Misschien is het vreemd dat ik blij word van dingen als notitieboekjes, washitape of paperclips in de vorm van een olifant. Gelukkig ben ik er achter gekomen dat ik niet de enige ben met deze vreemde obsessie en voor de mensen die mij begrijpen heb ik fantastisch nieuws. Bijna alle Ikea’s in Nederland, met uitzondering van IKEA Duiven en IKEA Breda, hebben hun eigen papershop! Tape, inpakpapier, notitieboekjes cadeauverpakkingen en nog veel meer!

Voor mij begint vanaf vandaag het schoolleven weer, dus vind ik dit een perfect moment om dit geweldige nieuws met jullie te delen. Ik heb al mijn schoolspullen al ingeslagen, maar een mens kan nooit te veel stationary hebben en ik zal zeker een hoop inslaan mocht ik langs de Ikea komen.

 

Papershop_van_Ikea_  Papershop_van_Ikea_  Papershop_van_Ikea_

 

IKEA Duiven verkoopt de Papershop producten vanaf 1 september 2014 en IKEA Breda heeft vanaf 1 januari 2015 haar eigen Papershop.

 

Bron foto’s

Advertenties

4 thoughts on “Papershop Ikea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s