Budget wonen

Budgetvondst; limonadetap

weckpot limonadetap glas

Met dit mooie weer moeten we vooral niet vergeten om goed te blijven drinken. Gelukkig voor ons verkoopt de HEMA nu deze leuke limonadetap. Goed voor 3,2 liter limonade, of andere drankje. De tap, die van glas is en lijkt  op de bekende Mason Jar, is 26,5 cm hoog. Dit zomerse schatje kost €7,50 maar met de kortingsbonnen uit de folder is hij tot en met 3 augustus met 25% korting. Snel zijn dus. Benieuwd of de HEMA bij jou in de buurt deze limonadetap nog heeft? Op de website kun je de winkelvoorraad checken.

 

Bron foto

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s