Wishlist

Wishlist juli

Vorige maand heb ik vaak de website van Ikea bezocht en ook toen ik terug was van vakantie kon ik het niet laten. Een beetje rondkijken kan natuurlijk nooit kwaad. Ik kwam een aantal leuke dingen tegen, die ik bij mijn volgende bezoek graag mee zou willen nemen. Vandaar dat de wishlist van deze maand een Ikea Wishlist is geworden. Want wie heeft die nu niet?

 

Wishlist juli 2014

 

ikea expedit

Ik wil al een aantal jaar een boekenkast. Helaas heb ik hier niet genoeg ruimte voor en ligt een groot gedeelte van mijn boekencollectie bij mijn ouders op zolder. Maar mocht ik in een volgend huis de ruimte hebben, dan zal ik zeker even naar de Expedit van de Ikea kijken. Doordat de kast in verschillende vakken is verdeeld, is het super handig om je boeken te sorteren op bijvoorbeeld genre, kleur of auteur.

Ikea malm

De Malm dressing table van Ikea is strakke kaptafel zonder poespas. De tafel heeft één grote lade die helemaal uitgeschoven kan worden. Perfect om al je make-up  en andere beauty spullen in te bewaren.

Ikea pastel spiegel

Ik ben nog steeds een klein beetje angstig met pastel kleuren in mijn inrichting. Toch wil ik mij er aan wagen. Klein beginnen met die schattige spiegeltje. Voor die keren dat de badkamer bezet is.

Ikea trolley

Deze leuke trolley wil ik al een hele poos. Al voor ik op mijzelf ging wonen had ik deze op het oog. Staat super leuk in de keuken met allerlei potjes en wat niet. Ook in de badkamer met al je handdoeken zou deze trolley super leuk staan. Helaas heb ik er zelf de ruimte niet voor. Mocht jij wel de ruimte hebben en ook geïnteresseerd zijn, kijk dan hier even voor wat inspiratie.

godmorgen make up

Mijn make-up collectie wordt beetje bij beetje steeds groter, en ja dan past het uiteindelijk niet meer in dat kleine toilettasje. Of je moet de hele tijd graaien tot je dat ene oogpotloot hebt gevonden die je vandaag wilt gebruiken. De make-up opbergdoos van de Godmorgen (Scandinavisch voor goedemorgen) serie is de ideale oplossing. Doordat de doos van transparant acryl is gemaakt, blijft alles mooi overzichtelijk. De doos heeft verschillende vakken, waardoor je alles netjes van elkaar kunt scheiden, en is zo gemaakt dat hij in bijna alle lades van de Ikea badmeubelen past. De volgende keer zal ik niet alleen voor de Zweedse gehaktballetjes naar Groningen afreizen..

 

Bronnen: Foto1, foto 2, foto 3, foto 4 en foto 5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s