Uncategorized

Tipi als hut

Ik wilde vroeger liever de cowboy zijn de indiaan. Natuurlijk, als ik er voor gekozen had de indiaan te zijn dan mocht ik wel die mooie hoofdtooi op met verschillende kleuren veertjes. Maar als cow’girl’ had ik een klappertjespistool en waren alle indianen in het wilde westen bang voor mij. Ik was stoer en gevreesd.
Als ik deze mooie tipi’s zie, dan verlang ik toch weer een beetje terug naar die tijd. Als ik dan weer kon kiezen was ik sowieso de indiaan geweest. Mijn geweer had ik met liefde ingewisseld voor de vredespijp.

 

tipi als hut

tipi als hut

tipi als hut

tipi als hut

tipi voor kat

tipi als hut

 

Bronnen: Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5 en foto 6

cowboy kostuum

Was jij vroeger een cowboy of een indiaan?

 

Advertenties

One thought on “Tipi als hut

  1. Pingback: Binnenkijker #1 – Pakhuis in Amsterdam |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s