Inspiratieboost

Inspiratieboost #4

De laatste tijd is het zo druk en chaotisch in mijn hoofd. Het lijkt alsof ik verdrink in mijn eigen gedachtes. Bloggen komt de laatste tijd wat op de tweede plek en dat voelt niet goed. Ik houd van bloggen en ik baal dan ook verschrikkelijk dat ik niet even de tijd vrij kan maken om rustig te zitten en leuke ideetjes met jullie te delen. Vandaar dat ik vandaag iets eerder ben opgestaan om  deze kleine inspiratieboost voor jullie klaar te zetten. Hopelijk begrijpen jullie dat ik een tijdje afwezig ben en ik beloof dat er over twee weken gewoon weer meerdere blogposts per week online komen.

wereldkaart

vissegraad vloer

stoel hay

deur

keuken

tv meubel

slaapkamer

keuken

 

Bronnen: Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5, foto 6, foto 7 en foto 8

Advertenties

4 thoughts on “Inspiratieboost #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s