Wishlist

Wishlist juni

Wat gaat de tijd toch weer snel. Het lijkt nog maar een week geleden dat ik mijn wishlist van de vorige maand online zette en nu moet ik alweer gaan nadenken wat ik voor juni graag aan mijn verlanglijstje zou willen toevoegen. Omdat we de afgelopen tijd zulk mooi weer hebben, ben ik nu ook vaak buitenhuis te vinden en dan vallen je toch een paar kleine dingen op en dan blijf je dromen over hoe het zou zijn als je bepaalde dingen zo uit de lucht zou kunnen toveren.

schommelbed

Mijn ouders hebben deze week een nieuwe aanwinst in de tuin hangen. Een schommelbank. Heerlijk heen en weer slingeren in de zon, terwijl je een tijdschrift leest en limonade met een rietje drinkt. Dat is gewoon genieten. Maar ik wil nog een stapje verder. Ik zou wel een schommelbed in mijn tuin willen hebben. Lekker in slaap vallen, luisterend naar het getsjirp van de vogels.

kleine bbq

Een kleine barbecue die niet te veel ruimte in neemt, maar waar ik wel lekker veel speklapjes en kipspiesjes op kwijt kan.

 

coca cola man reclame sexy

Een tuinman, zodat ik zelf niet die paar vierkante meters hoef te onderhouden. En dan neem ik natuurlijk niemand minder dan de man uit de coca cola reclame. Heerlijk vanuit mijn schommelbed toe kijken hoe hij onkruid wiedt en ondertussen mijn vlees op de barbecue omdraait.

 

Bronnnen: Foto 1, foto 2 en foto 3

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s