Uncategorized

Leuke klokken

Oei, oei, oei. Daar was ik even de tijd vergeten en dat terwijl ik een hekel heb aan te laat komen. Mijn horloge staat altijd vijf minuten later dan dat het werkelijk is. Vreemd genoeg trap ik er ook altijd weer in en sta ik altijd mooi op tijd bij de bushalte en ben ik altijd op tijd op mijn werk. Nu heb ik een klok van de Ikea, maar er zijn natuurlijk ook heel veel leuke en vooral aparte designs.

klok leeuw

klok aan riem

konijnen klok

spelletjes klok

puzzel klok

oude fan klok

houten linten klok

waaier klok

 

Bronnen foto’s: Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5, foto 6, foto 7 en foto 8

Advertenties

2 thoughts on “Leuke klokken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s