Uncategorized

Bistro balkon

Met het heerlijke weer van afgelopen dagen droom ik steeds vaker over vakanties in het mooie Frankrijk. Dan zie ik mijzelf al helemaal zitten, in een klein dorpje, met niets anders dan een boek. Drinkend van een glas limonade en de geur van de boulangerie die als in een tekenfilm langs mijn neus glijdt. Af en toe kijk ik even op en staar naar de mensen die langs lopen. Heerlijk in het zonnetje zit ik daar op mijn balkon. Zo’n mooi bistro balkon.

Bistro Balkon

Bistro Balkon

Bistro Balkon

Nu ben ik erg gezegend met een tuin, maar hoe romantisch is zo’n klein balkonnetje? Zo lief en veel minder werk dan een tuin. Geen onkruid die je hoeft te wieden, geen katten die tegen de boom sproeien. Gewoon zitten en genieten. Heerlijk.

Bistro Balkon

Bistro Balkon

Bistro Balkon

Bronnen: Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5 en foto 6

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s