Wishlist

Wishlist mei

Aangezien ik de afgelopen tijd heel veel aankopen heb gedaan, heeft mijn hartje bijna alles wat het begeert. Een nieuwe wishlist opstellen ging dit keer dan ook iets minder snel dan gewoonlijk. Deze maand heb ik vaker gevraagd om wat meer ruimte in huis dan om nieuwe spullen. Maar hé, ik blijf stiekem toch materialistisch en uiteindelijk is het mij toch gelukt om een aantal dingen op mijn lijstje te zetten.

Mei 2014

kaptafel

Graag zou ik een mooie kaptafel in mijn bezit willen hebben. Eentje waar ik al mijn make-up en parfum op uit kan stallen. Met een mooie drieluikspiegel als op de foto hierboven geef je een kaptafel een mooie vintage en romantische look.

Eames

Een Eames. Elk meisje mag dromen.

eettafel+eames

Een grote eettafel lijkt mij fantastisch. Ik ben niet een fan van koken, maar eten vind ik fantastisch. Een tafel waar meer dan twee personen aan kunnen zitten lijkt mij dan ook erg fijn. Ik kan niet wachten om vrienden uit te nodigen om een hapje mee te eten.

diy-tak-als-kapstok

De tak heb ik al geregeld, nu heb ik nog een entree nodig waar ik hem op kan hangen. Het kan erg rommelig lijken wanneer ik weer eens te veel jassen aan mijn kapstok heb hangen, een hal zou er voor zorgen dat ik er niet de hele tijd tegen aan hoef te kijken. Vind je deze kapstok ook zo leuk? In een vorige DIY legde ik uit hoe je gemakkelijk zelf eentje kunt maken.

 

Bronnen: Foto 1, foto 2, foto 3 en foto 4

 

Advertenties

2 thoughts on “Wishlist mei

  1. Oh die kaptafel! Die is echt heel leuk met die vintage look.
    Toen ik mijn schommelstoeltje van Eames kocht (in een uitverkoop) liep ik echt de hele tijd met zo’n stomme smile op mijn gezicht. Love it! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s