Wishlist

Wishlist April

Ik wil altijd iets nieuws in huis. Er kan geen dag voorbij gaan of ik zie weer iets leuks. Ik kan dan ook uren op Pinterest kijken of dezelfde vtwonen voor de derde keer doorbladeren. Vandaar dat ik elke maand weer een wishlist opstel met dingen die ik graag zou willen aanschaffen.

April 2014

hay plakbandhouder

Ik ben dol op spullen van het merk HAY. Ik ben vooral dol op deze plakband houder. Hij is wel een klein beetje aan de prijzige kant voor mijn studentenbudget, namelijk 22 euro. Maar wie weet, misschien als ik ooit een eigen werkplek heb…

 

doorzichtige hangstoel

Ik ontdekte laatst dat op onze school de leerlingen van de opleiding muziek in hun schoolgebouw hangstoelen in de kantine hadden hangen. Ik nam een kijkje en ik kan je vertellen dat ik gelijk verkocht was. Ik moet ook zo’n ding in mijn huis!

 

zwembad

Er zijn van die dromen die je nooit opgeeft. Zoals mijn eigen tropisch zwembad in de achtertuin. Helaas biedt mijn stadstuintje daar de ruimte niet voor. Ach ja, een opblaasbaar zwembadje kan ook leuk zijn.

 

gouden appel

Ik heb geen idee wat dit is of wat je er mee kunt gaan doen, maar ik wil het!

 

Bronnen: Foto 1, foto 2, foto 3 en foto 4

Advertenties

2 thoughts on “Wishlist April

  1. Pingback: Aankopen; Woonbeurs, Hay en Lagerhaus |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s