DIY

DIY Notitieboek

Na een halfjaar stage was het vandaag weer de tijd voor mij om in de schoolbanken te klimmen. En met nog een aantal weken te gaan tot het eerste gedeelte van de examens heb ik besloten om deze periode de ‘goed voorbereide studente’ te zijn. Denk aan een goed bijgehouden agenda, een lading pennen en natuurlijk… Een notitieboek.

En natuurlijk, zo’n simpel boekje van de HEMA of de action werkt prima, maar het kan leuker! Ontwerp eens je eigen notitieboek en houd jezelf gemotiveerd met een leuke quote op de voorkant. Of geef hem cadeau aan je moeder, voor al die boodschappenlijstjes die ze halverwege de week toch weer kwijt raakt.

DIY notitieboek

Bron

DIY notitieboek

Bron

DIY notitieboek

Bron

DIY notitieboek

Bron

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s