Uncategorized

Geen standaard kledingkast

In mijn wishlist van februari liet ik al weten dat ik graag een nieuwe kledingkast zou willen. Die van mij lijkt namelijk te krimpen naarmate ik steeds meer kleren koop. Gek. Maar ik heb wel eisen. Naast dat de kast groter moet zijn dan degene die ik nu heb wil ik ook een aparte kast. Eentje die ik in geen enkel ander huis in de straat kan vinden.

kledingkast

kledingkast

Kledingkast

7081168e8014f0ec5586d4cf42b23ac4

kledingkast

kledingkast

kledingkast

12cc344daf3077e43025812800db2c41

Zoals je kunt zien ben ik op dit moment dol op open kasten. Door gebruik te maken van een open kast creeër je de illusie dat er meer ruimte is dan wanneer je kiest voor een dichte kledingkast. Nu geef ik toe dat bepaalde ontwerpen hierboven nog minder opbergruimte hebben dan de kast die ik al bezit, maar ach het oog wil ook wat.

Advertenties

4 thoughts on “Geen standaard kledingkast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s