Wishlist

Wishlist februari

Ik wil altijd iets nieuws in huis. Er kan geen dag voorbij gaan of ik zie weer iets leuks. Ik kan dan ook uren op Pinterest kijken of dezelfde vtwonen voor de derde keer doorbladeren. Vandaar dat ik elke maand weer een wishlist opstel met dingen die ik graag zou willen aanschaffen.

Februari 2014

Typmachine

Iets vintage zoals deze typmachine vind ik echt super leuk staan in een interieur. Nu heb ik al een ouderwetse radio en een aantal camera’s. Toch kan ik niet genoeg hebben en zou ik het liefst nog een typmachine of telefoon aan de collectie toevoegen.

 

kop en schotel

Servies. Ik heb mooi servies van nog geen jaar oud. Helaas mist er het een en andere. In een jaar tijd zijn er namelijk 1 bord, 5 longglazen, en nog een aantal andere glazen gesneuveld. Tijd om het weer aan te vullen.

kledingkast

Een grotere kledingkast. Ik heb altijd moeite om kleding weg te gooien. Ook al heb ik het desbetreffende kledingstuk al twee jaar niet gedragen, dan nog gooi ik het niet weg. Wie weet komt het over een paar jaar weer in de mode. In de tussentijd wordt mijn kast wel steeds voller. De kast die ik als voorbeeld heb genomen vind ik ook erg mooi, omdat de kamer zo ruimtelijker oogt dan met een dichte kast.

 

Werkplek

Een werkplek. Gewoon een klein plekje waar ik rustig mijn schoolwerk kan maken en uren kan bloggen. Ik heb het idee dat ik met een werkplek veel geconcentreerder aan de slag kan dan wanneer ik met mijn laptop languit op de bank lig.

Slaapkamer

Een bed waarbij ik niet met mijn tenen het voeteneind aanraak. Simpel.

Advertenties

4 thoughts on “Wishlist februari

  1. Pingback: Geen standaard kledingkast | woonfijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s