DIY

DIY memoryjar

Ik heb een schoenendoos. Eentje vol met verjaardagskaarten, vliegtickets en andere herinneringen. Hij staat veilig verstopt in mijn kledingkast en het duurt nog maar even, of de deksel past er niet meer op. Nu heb ik laatst weer nieuwe schoenen gekocht en was al helemaal teleurgesteld dat die grote schoenendoos te veel ruimte in zou nemen in mijn toch al niet zo’n grote kast. Maar toen kwam ik iets leuks tegen. Een memory jar.

memory jar   memoryjar

Het idee is vrij simpel, je neemt een glazen pot en stopt daar al je mooiste herinneringen van het jaar in. Dit kan zijn in de vorm van een briefje met daarop geschreven wat de herinnering is, of in de vorm van bijvoorbeeld een bioscoopkaartje of de kurk van die fles wijn die je soldaat hebt gemaakt met je beste vriendin.

Op de laatste dag van het jaar open je de memory jar en kun je alle mooie momenten van dat jaar nog een keer opnieuw beleven.

Het leukste is natuurlijk dat jij je potje mooi versierd, zodat je deze niet zoals mijn schoenendoos hoeft te verstoppen in je kledingkast.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s