Wishlist

Wishlist januari

Ik wil altijd iets nieuws in huis. Er kan geen dag voorbij gaan of ik zie weer iets leuks. Ik kan dan ook uren op Pinterest kijken of dezelfde vtwonen voor de derde keer doorbladeren. Vandaar dat ik elke maand weer een wishlist opstel met dingen die ik graag zou willen aanschaffen.

Januari 2014

Stoere lamp

Deze lampen kom ik steeds vaker tegen. Ze zijn stoer, industrieel en geven een ruimtelijk effect, iets wat in mijn huis goed zou passen.

strakke badkamer

Een bad! Een groot fatsoenlijk bad waar ik heerlijk in kan relaxen na een drukke week.

poef

Deze gebreide poefen zie je steeds vaker en ik wil er eentje! In een klein huisje zoals die van mij is dit ideaal. Gebruik hem als bijzettafeltje, doormiddel van het plaatsen van een dienblad, en wanneer je gasten over de vloer hebt kan het functioneren als een extra zit plek.

camera

Sinds kort val ik steeds vaker voor dingen met een vintage look. Zo ook deze zelfgemaakte camera. Deze zou leuk staan in bijvoorbeeld een boekenkast.

openhaard

Afgelopen tijd heb ik ook vurig gewenst om een schouw. Dat is in mijn ogen namelijk een leuke manier om je huis net wat extra’s te geven. Er hoeft niet eens een openhaard in te zitten, als ik de schouw maar heb.

 

Wat zou jij graag willen aanschaffen voor in huis?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s