Budget wonen/DIY

Goede doelen zijn hip, net als meubels pimpen

Meubel pimpen

Het is al de vierde dag dat de mannen van 3fm opgesloten zitten in het glazen huis op het Wilhelmina plein (beter bekend als Zaailand) in Leeuwarden. Mensen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen en de acties vliegen je dan ook om de oren.

Dat je ook iets anders kunt doen dan koekjes bakken, flessen inleveren of een sponsorloop, bewijzen de leerlingen van de opleiding D’Drive Interieur Design in Leeuwarden. Onder begeleiding van Ellen Klunder, eigenaresse van Tres Jolie, pimpten zij tientallen meubels. Helemaal hot!

meubel pimpen

De meubels hebben zij van familieleden gekregen of bij de lokale kringloopwinkel gekocht voor een klein prijsje. De verf die ze gebruikten werd gesponsord door Ellen. “Ik heb expres voor krijtverf gekozen, hiermee hoef je namelijk niet eerst de meubelen te schuren. Super makkelijk”.

Vrijdag werden de creaties onder het motto ‘Bied mee tegen diarree’ geveild in de tent op het Oldehoofsterkerkhof. De leerlingen haalden uiteindelijk 585 euro op voor het goede doel. “We hebben even flink ons best moeten doen, maar uiteindelijk hadden we veel belangstelling,” zegt Ellen over de opkomst. Dat het succesvol was is duidelijk te zien, alle meubels werden verkocht!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s