Uncategorized

Meegroeiende boekenkast

REK

Ik heb een vriendin. Eentje die niet genoeg kan krijgen van boeken. Elke week sleept ze wel een andere pil mee in haar schooltas. Toen ik voor het eerst op haar slaapkamer kwam was ik dan ook een klein beetje teleurgesteld. Ik weet ook wel dat een bibliotheek als die van Harry Potter nooit op een zolderkamertje past, maar stiekem had ik die wel verwacht.

REK

Toen ik deze boekenkast van ontwerper Reinier de Jong tegenkwam moest ik dan ook gelijk aan haar denken. De kast groeit namelijk mee met je boekencollectie. Hoe meer boeken, hoe groter de kast.  De zigzag-vormige kastdelen schuiven in en uit elkaar, waarmee je de gewenste hoeveelheid ruimte maakt. Ook is het mogelijk om met de verschillende openingen de boeken in te delen op hun formaat. De kleine openingen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld tijdschriften.

REK

De REK is verkrijgbaar in wit, lichtgrijs, medium grijs en donkergrijs. Meer info hier.

Advertenties

One thought on “Meegroeiende boekenkast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s