Uncategorized

Leuk wakker worden

bunnyHet zomerseizoen is langzaam aan weggetrokken en voordat ik mijzelf er mentaal op heb kunnen voorbereiden moest ik alweer opstaan terwijl het buiten nog donker was. Als ik ergens een gruwelijke hekel aan heb is het wel opstaan in het donker. Het geeft je dag gelijk zo’n grauwe tint. Gedoemd om te mislukken. Ik heb zonnestralen en een blauwe lucht nodig! Ik wil een overdosis aan vitamine-D als ik alleen al de gordijnen opentrek.

Nu weet ik ook wel dat de donkere ochtenden, hier in Nederland, niet te vermijden zijn. Daarom heb ik deze grappige bunny ears wekkers op mijn verlanglijstje gezet, voor leuk wakker worden. Ze zijn te verkrijgen op kidcrave voor 59 dollar, maar voor ik ze heb draai ik me eerst nog maar even om.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s